Mizuno Ballet And Dancewear In Sale

пожарникари даряват костюми за бившия десет милиона тона

За Терънс Nordstrom, че е малко неудобно да приеме костюм и прическа от полицай. Когато той живее по улиците в центъра на Виктория и в шатрата града на поляната пред съда, никс въздух макс той се използва за избягване на полицията.

‘Но тя все още е приятно да получиш някакви дрехи’, каза Nordstrom, 30, облечен с лъскава черна бейзболна шапка, тениска SuperIntentCity T, Rasta оцветен карго панталони и няколко огърлици.

Nordstrom беше в избор Преходно жилище в View Royal когато членове на пожарната Westshore RCMP и View Royal доведени костюми и обувки, дарени от колегите в приюта за жителите. Те също така планират да дават ваучери за безплатни прически.

Идеята е да се помогне на жителите се чувстват представителни в професионално облекло, когато те излизат да търсят работа, каза ефрейтор. Брайсън Hill.

‘Имаме идеята от медийно отразяване от шатрата град. Ние държат като видя хора казват, че те се бореха и искаха възможности да се справят добре’, заяви Хил. ‘Ако можем да помогнем на хората да стигнат до ситуация, в която те могат да си намерят работа, защо не?’

Повече от 50 бивши десет т градски жители, мъже и жени, живеят при временен подслон при бившия Попечителство център Victoria младежта, Asicsgel Sendai където са осигурени храна и подпори. Изборът се експлоатират от Нашето място общество, което работи приюти и услуги за бездомни Виктория.

Много от хората, никс въздух макс на които служат имат множество бариери пред заетостта, включително липса на жилища, лошо здраве и проблеми с психичното здраве, но организацията се надява да се предоставят повече услуги, за да помогне в обучение на работното място и разположение.

‘Ние сме в процес на създаване на програма за заетост’, заяви Грант McKenzie, нашето място комуникации директор. ‘Идеята е да се изгради умения и работа с местни фирми.’

крачите по улиците не е в ума Joseph Reville е доста все още, но той оценява никаква подкрепа от общността, каза той. Старото четиресет и четири години се мести в избор да се възстанови от херния хирургия.

‘Аз бях част от основната група тентата град и на ръководството съвет на’, каза Reville, Asics Dynaflyte като се разбърква ръчно изработена достъпна мехлем върху общинската печката в приюта. ‘Исках да остана възможно най-дълго, за да помогне, но системата ми подкрепа, каза че вероятно трябва да е тук.’

Reville каза времето си в избор е помогнал да го погледнем това, което той иска да направи в бъдеще.

‘Това може да е нещо по-предприемчиви, като моите средства за защита’, каза Reville, които са живели в паркове и заслони преди десет тона града. ‘Аз определено не искам да се върна към това как е живял.’

Подобно Reville, много други жители са се заселили в през последните три месеца в приюта и мислят за следващите стъпки. Редовете на палатки, създадени, за да се настанят тези, които искаха да продължат да бъдат на открито, са предимно празни. Повечето жители се преместили във вътрешността на малки частни стаи могат да се заключват.

складово помещение притежава ремаркета и каруци много веднъж използвани за пренасяне на техните вещи. В двора на къщата, жителите излизат в шперплат прототип на микро къща някои се събраха за проектиране и изграждане.

Те не са забранени от употреба на наркотици или алкохол на мястото, но само от време на време полъх на марихуана е очевидно. Разговор е приятелски и светлина сред жителите и персонал. А автобусен трансфер носи жителите назад и напред от нашите Място център центъра на града.

‘Мисля, че времето ми по улиците е нагоре’, каза Ралф, който не иска да спод голф голфеля последното си име. На два пъти женен бившия здравен специалист в ранните си 60-те години е бил бездомен в продължение на почти четири години по избор, каза той. ‘Има много неща, на отричане случва в обществото днес. Виждам по-голям потенциал в човешкия живот, отколкото много. Но не мога да очаквам да комуникира, че съобщенията, ако аз не съм пример за това’, каза той, като добави, че се надява да премести в постоянни жилища скоро.

Todd Presley

My name is Todd and I am studying Gender and Women's Studies and Law at Casette D'ete / Italy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *