пума запалва 4 Outfits To Wear When It’s Wet And Gross Outside

изчезване на собственост стълба

Media captionMariella Frostrup е намирането на това, което страната не мисли за жилища

Много британци са били възпитавани с ‘качва на стълбата на имот’, като основна цел на живота. Но е стълба изчезване, пита Мариела Frostrup.

себе Транспорт обратно до 1980 г. Вие сте на 25 години и има едно питие с приятели. Ти спомена за него, че сте запален, за да получите един крак върху стълбата на имот.

Той изглежда озадачен. ‘Това е един интересен начин на пускането му’, казва той. ‘Никога не съм чувал този израз преди.’ Той не би го чул. Първият път ‘имот стълба’ се появи във вестник Times беше следващата година, 1981 година.

Spool напред до наши дни. Ако сте обикновен 25-годишен в Обединеното кралство и сте имали един и същ разговор с група приятели, шансовете са, че ще ви гледат, като че ли беше загубила връзка с реалността, саломон аутлет или се чудят как ще дойдеш в несметни богатства.

За милиони хора на възраст под 40 стълбата на собственост се превърна в змия вместо обезпокоителна и заплашва, самата противоположност на стабилността и сигурността, Найки въздух че един дом би трябвало да донесе.

Преживяхме какво би могло да се окаже по-странно и изключителна фаза в историята на Великобритания, и че просто фраза, ‘стълбата собственост’, улавя толкова много за него.

A стъпало на стълба не е самоцел, тя е средство за някъде другаде, за да дял в обществото, за да по-голямо богатство, за по-голяма, по-добро място в рамките на няколко години. Финансова сигурност, чувство за принадлежност, и аспирация, всички са били опаковани в тухли и хоросан. Мечтата на жилищна собственост дълбоко промени. Но какво означава това за нас като общество, и това, което ние можем да очакваме политиката да се направи в отговор?

Имах късмет. Аз съм от поколение, което се претърколи на шест и, в по-голямата си част, се приземи на една стълба на дъската имот. Купих си първата апартамент в Лондон, когато бях на 21, и струва около четири пъти по много обикновен заплата бях спечелил.

В последните няколко седмици, аз съм бил обратно към стария си място. Докато вървях около него, аз бях поразен отново от емоционална мощ на един дом. Имаше спомени и призраци във всяка стая.

Жилището е непроменена в много начини, но се трансформира в един днес, младият човек, който бях няма да имат шанс да го купуват. На около 400 000, струва може би 15 пъти заплатата щях да печелите в равностойна работа днес. Това не е проблем само в Лондон, нещо подобно би било вярно в големи части на страната.

Обратът в последното десетилетие е драматична. Преди десет години 59% от 25 до 34 деца годишно собственост собствения си дом в Англия сега е 36%. Какво правят те, а? Те отдаване под наем от частни стопани 21% са били прави, че преди 10 години, сега е 48%.

Понякога, когато светът се променя толкова бързо, че не е лесно да се разбере защо, но това не е вярно на жилища. Толкова е просто ние не строим достатъчно нови жилища, и ние не са направили това в продължение на години.

И полезно, въпреки че ние може да бъде кратко на нови жилища, ние със сигурност не сте кратко на статистически данни, за да се опише проблема. Трудно е да се мисли за национална недостатъчност, която е толкова добре документирани като този, и тук е скалата от него по-накратко Великобритания се нуждае от около 245 000 нови жилища на година, за да бъдат в крак с търсенето, и за последните шест години страната има построен около половината от тази цифра. Ние не сме изградили по-малко в мирно време, тъй като 1920 година.

Проблемите се простират отвъд двете къщи, които са изградени, Asics 22 за да бъдат купени и социални жилища жилищни асоциации и местни съвети. Съветите са по същество спря изграждането на нови жилища. Миналата година в Англия са построени малко над 1000. В същото време, в списъците на чакащите за съвета къщи, Asics Gelscram 3 1,4 милиона души седяха с палци.

Като цяло, броят на достъпни жилища се строят се движи с около една трета от 75,000 на година Великобритания се нуждае.

За хората, които са за отдаване под наем, неспособността да се направи голямо нещо да се изгради достатъчно жилища е довело до малки политически стъпки, които могат да се добавят към растящата издаването на несигурност.

правителства през последните десетилетия са били запалени, за да се отървете от бариери, които биха могли да възпрепятстват частни стопани, така че те са намалени на защитата, предоставена на наемателите (вие сте по-склонни да отдават под наем си място, ако това не е толкова трудно да се отървете от този, който е живее там, ако промените мнението си).

Резултатът може да се окаже, че повече жилища се предлагат за отдаване под наем, но колко е сигурна се чувстваш, живеещи в един? А за тези, които бихте искали да видите ни върви към германския модел, където по-голямата част от хората са в стабилно, дългосрочно жилища под наем, сънят изглежда като неуловим, както винаги.

Повече от списанието

Защо не мога Великобритания изгради 240,000 домове годишно? (От януари 2015 г.)

Осем радикални решения на жилищната криза (октомври 2011 г.)

Цифрите са ярки, но те не са достатъчно сами по себе си, за да предадат на мащаба на промяната, ние сме били подложени на това, което жилища дом означава по-младите хора.

Господ Best е прекарал целия си живот работи в социални жилища и обобщава как стоят нещата. ‘Всеки под 40 има някакъв вид жилища проблем Те плащат твърде много за тяхната ипотека, те се плащат твърде много за тяхното отдаване под наем, саломон аутлет те са в беда по един или друг начин. ‘

Това не е вярно за моето поколение, и това повдига някои сериозни въпроси за нас. Как една страна като цяло успяват да се чувстват сигурни, когато толкова много от неговите хора се чувстват несигурни за основен аспект от живота си?

Използвайте нашия калкулатор, за да видите къде можете да си позволите да наемат или купят

Любопитното е, че докато това не е преувеличено да се опише това като криза, хората не са като на барикадите за него и политици могат да се появят изненадващо спокойна. Имало е действие напоследък изказвания и политика стартира от правителството, опозицията и малки партии, но в течение на много години един посетител от Марс може да забележи несъответствие между мащаба на проблема, както и размерът на отговора.

И ако това същото посетител бяха да подскачат през историята на следвоенна Великобритания, че няма да си вземе дълъг, за да се идентифицира единично, неизбежна действителност ние сме само строен някога достатъчно къщи по време, когато държавата е участвал в изграждането им.

И че представя политици с наистина голям избор отиваме да направи това отново? Ако ние не сме, как ще се срещнат тази спешна нужда? Това е въпрос, който в цялата политическа реторика, Puma Ferrari остава без отговор.

Todd Presley

My name is Todd and I am studying Gender and Women's Studies and Law at Casette D'ete / Italy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *