пума запалва безгранично C 7 Common Foods That Can Actually Get You High

Какво да правите, ако трябва само един Shoe

Вашите крака ви носят на хиляди километри в живота си, така че това е много важно, че вие ​​се грижи добре за тях. Можете да наследи проблеми с краката си от вашата леля Сю, но по-често проблеми с краката са причинени от износване или небрежност. Обувките, които носите направи голяма разлика в здравето на краката си. Носенето грешен размер на обувки може да предизвика невроми, мазоли, мазоли, мехури, hammertoes, гърба и болки в краката, кървене или изтръпване.

Ако имате два крака, които са със същия размер, тогава е лесно да се намери един чифт с добър годни и стил. Все пак, има милиони хора по целия свят, които се нуждаят от един чифт обувки в различни размери и има и много хора с увреждания и ранени, които се нуждаят от само една обувка. В Съединените щати сами почти 10% от населението носи или трябва да носят различен размер обувки за всеки крак.

Кои са тези хора, които се нуждаят от два различни по големина обувки да направи чифт или които се нуждаят от само една обувка? Хората с краката, които са две различни размери, тези с clubfeet, полиомиелит оцелели, Arc’teryx инвалидите или ранени, ампутирани крайници, лимфедем страдащите, Reebok Hexaffect работи 5.0 и диабетици.

И така, какво е човек, който има два различни по големина краката или които само се е с единия крак направи, когато става въпрос за закупуване обувки?

Старата Решението на този проблем е скъпо и неудобно. Често хората с краката с различни размери купуват всеки от същия обувката се в два размера един чифт, оставяйки килер пълен с неизползвани несъответстващи обувки. Хората, които само трябва да носят една обувка, защото на нараняване или увреждане, платена за две обувки, когато те се нуждаеха само един. Някои хора прекарват часове посещение спестовност и втора ръка магазини търсят два еднакви обувки в два различни размера.

Има две нестопански организации, Националната Odd Shoe борса и екипажът на One обувки, под броня голф кпу които осигуряват обувки за хора с ампутирани и хора с несъответстващи краката. Тези организации могат да помогнат само толкова много хора, тъй като е невъзможно за тези организации за намиране на съвпадение на чифт обувки във всяка от индивидуалните размери за обувки, дадени на много марки, под броня голф кпу стилове и цветове на обувки на разположение.

Най-новият решение за хора с несъответстващи краката са сайтове, които позволяват на потребителите да продават единични обувки или несъответстващи чифта обувки и да търсят други единични обувки или несъответстващи чифта обувки за продажба в техните размери. Вместо да купуват два чифта обувки, Salomon Slab потребителят може да си купите една единствена обувка или чифт несъответстващи обувки от друг потребител на сайта, и един чифт от същата марка, стил и цвят в размер на противоположния крак на купувача от търговец на дребно. След обувките пристигат от търговеца на дребно, купувачът може да пусне на обувката (и) не по своя размер (и) за продажба на сайта. Този тип сайт дава продавачи и купувачи шанс да намерят перфектния чифт обувки или една обувка в един стил и размер, който отговаря на краката си.

Тъй като все повече хора откриват и започват да използват тези сайтове, трябва да има двойки на разположение, за да се настанят почти всички комбинации от несъвпадение краката обувки, salomon софия така че потребителите не трябва да се прибегне до закупуване на чифт съвпадение обувки от търговеца на дребно. Много потребители с неизползвани несъответстващи и единични обувки питат само, че тези, които могат да се носят обувки плащат такси за доставка.

аукцион, търговски и нетърговски сайтове печалба са добавяне на инвентара през цялото време, за да направи по-лесно да се помогне на хора с увреждания и хората с грешни стъпки за закупуване на стилни, удобни обувки. Благодарение на интернет закупуване на една обувка или два различни по големина обувки в един чифт ще стане по-лесно пазаруване.

Todd Presley

My name is Todd and I am studying Gender and Women's Studies and Law at Casette D'ete / Italy.