под броня Micro G 350m deal with Manchester City owner’s company to redevelop Bernabeu Stadium

Kanye West се притежават в отворено писмо от главния Дейвид Оливър от станцията на Brimfield Полиция

‘Това планината отива много, Asics Gelquantum 362 Shift много високо. И ако се под броня мазнина гума5хлъзнах Човек никога не знае. И мисля за това. Мисля, че за моето семейство и аз съм като’ Уау, това е като да си полицай или нещо, по време на война или нещо ‘.’

главен Оливър беше толкова възмутен от изявление Запада, че той публикува изявление на своя по Brimfield РПУ Facebook страницата, която оттогава е харесван от повече от 140,000 души.

Тук са скорост на кръстай-добрите моменти:

Уважаеми Kanye West,

Искам да ви благодаря за пускането живота си на линия за всички нас, всеки ден. Знам, че да бъдеш рапър е трудно работа. Аз се опитах да рап, и това е много трудно да се справи с пулса на потока на рима въпреки че когато Ice Ice бебе идва по радиото, аз обикновено могат да се справи с Vanilla ол ‘. Anywho, вашата работа е просто някаква много опасна работа. Повечето хора не смятат. ако рап много по-бързо, без шанс да се вдишват, бихте могли да се махнат и удари главата си.

Последният параграф е била покрита в сарказъм. Аз съм позволи да знаете, просто, така че не мисля, аз съм съгласен с вашата много невежи оценка на кариерата си (или всеки друг изпълнител), що се отнася до лице в армията или услуга на полицай. Вие сър, са точно толкова погрешно, под броня мазнина гума5 тъй като те идват. Имам едно предложение за вас. Тъй като са свикнали с опасност от живота си като международен рапър, аз съм силно насърчаване на вас веднага ви изостави кариера като супер звезда и се присъедини към армията. След присъединяването, бих искал да работи като доброволец да бъдат разположени в Афганистан или някой от многобройните други предни места, където хората ни един жените се обслужват в момента. Когато талибаните започва да стреля по вас, може би ще се изправи и нека думите текат. Тя може да бъде нещо като ‘Аз съм Kanye West, облечен в бронирана жилетка.’ Сигурен съм, че те просто ще се откажа оръжия и се предаде. Може доста вероятно сложи край на всички войни, просто от врага е поразен от звездите.

Вашият начин на мислене е част от проблема в света днес, която включва артисти мислят, че те са нещо повече от просто изпълнители. Знам, че това е търсенето и предлагането и търсенето на вашите услуги е високо. Аз се икономика. Това, което не се е ли сте някога се сравняват това, което правите за един живот на нашите героични военни членове, които са винаги в пътя на опасността и брат ми и сестра полицейски служители, които трябва да ходят на работа да носят оръжие и облечен с бронежилетка, за да се предпазят ,

Todd Presley

My name is Todd and I am studying Gender and Women's Studies and Law at Casette D'ete / Italy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *