под бронзова слиндрида Amazon’s Alexa can now shop for you online

Голямото жури Знаете под бронята проект скала делтаведе под един човек, участващ в умъртвяването Eric Гарнър

В сряда, Asics Gelnoosa Tri 11 на Стейтън Айлънд голямото жури реши да не се върне на обвинителен акт за полицая, който изведе Ерик Гарнър, невъоръжен чернокож мъж, в Chokehold малко преди смъртта му. Един различен Стейтън Айлънд голямото жури беше по-малко симпатизират на Рамзи Орта, обаче, човекът, който е заснет целия инцидент.

През август, salomon online shop по-малко от месец след снимките фаталния 17 юли среща, в която Даниел Pantaleo и други полицейски служители NYPD сблъскват Гарнър за твърди продават необложени цигари, salomon обувки пловдив голямото жури обвинен Орта на оръжейните разходи, произтичащи от арест от служители под прикритие по-рано този месец ,

Полицията твърди, че Орта се подхлъзнал на 0,25 калибър пистолет в колана тийнейджърка съучастник е извън хотел в Ню Йорк. Орта свидетелства, че обвиненията са лъжливи, Asics Gelnoosa Tri9 монтирани от полицията в отмъщение за ролята си в документиране на смърт Гарнър, но голямото жури отхвърли твърдението му, Reebok Hexaffect работи 5.0 като го обвинява с единични углавни обвинения за трета степен притежание криминално оръжие и наказателна огнестрелно оръжие времето.

В случай Гарнър, от друга страна, съдебните заседатели, определени там не е основателна причина, че Pantaleo е извършил никакво престъпление. А патолог постанови смърт убийство Гарнър отчасти резултат от Chokehold, задържащ ход забранена от нюйоркската полиция през 1993.

Използването на грандиозни журита в знакови полицейски убийства предизвиква нарастващо контрол, след такива журита отказа да повдигне обвинения срещу двамата Дарън Уилсън, полицаят, който застреля невъоръжен черен тийнейджър Майкъл Браун в Ferguson, Мисури през това лято, а сега Pantaleo. Въпреки известната поговорка, че голямото жури може да ‘повдигне обвинение сандвич с шунка,’ това е станало ясно, че те също дават много повече свобода на действие на полицейските служители.

обективност

Сейнт Луис Каунти прокурор Боб McCulloch беше редовно поставя под въпрос цялата случая Браун. Критиците твърдят, че тясното сътрудничество между правоприлагащите органи и прокурорите могат да ги направи по-колеблива да повдигне обвинения срещу полицаи.

В допълнение, в случай Браун, Уилсън се оставя да предложим часа показания в собствената си защита. За тази и други причини, критици обвиниха прокуратурата в злоупотреба с процеса на голямото жури да се постигне резултат, който ще бъде благоприятна за прилагане на закона. Все още не е ясно каква роля, ако има такива, Pantaleo играе в производството на журито.

Todd Presley

My name is Todd and I am studying Gender and Women's Studies and Law at Casette D'ete / Italy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *