никс въздух макс Are you being sabotaged at work

Как да се прекъсне в Лачените обувки

Лачени кожи дава вашия поглед малко гланц, Asics Gelquantum както буквално и в преносен смисъл, Asics но това не е известно за неговия крак лекота. Истински лачена кожа се състои от тънка, еластична кожа, Asics Gelscram 6 която е лакиран с гланцов блясък с пластмаса или синтетичен покритие. Докато процеса на лакиране поддава лачени обувки под броня мазнина гума ниска пътекапис им вид и значително UPS тяхната дълготрайност, тя също така присъщо схванат. Въпреки, лачени токчета или апартаменти никога няма да бъде чак толкова удобни като си обувки за бягане, можете спокойно да ги омекоти с малко планиране и мулти направления атака, преди те да направят своя публичен дебют.

работят до Носенето

Вместо да купувате чисто нов чифт Mary Janes или лачени токчета в деня преди големия си събитие, магазин предварително. Преди да се носят обувките си върху града, ги носят у дома за няколко дни, тактовата в около две часови сесии всеки ден. Около къщата ходене на, проверка на поща и като се изхвърля боклука, например, ще бъде достатъчно, за да си лачени ритници малко по-удобно, тъй като общото износване спомага за повишаване на гъвкавостта.

място за разширяване

Ако трябва да се ускори почивка в процес или сте се занимават с особено упорити обувки лачена кожа, се придържаме някои молескин под сблъсъка на броняталожки за частите на краката си, където кожата е най-непреклонен, като петата, по време на Вашата почивка в дни. Удвояването или утрои по дебели чорапи не само ще направи обувките по-гъвкава, тя се простират на материала малко. Да наистина донесе на почивка в дома и даде обувките добър участък, загрее си лачени обувки със сешоар на слаб огън, след това да ги тъпчат с плътно опаковани вестник и ги оставете за една нощ.

Още съвети

Имайте предвид, под броня мазнина гума ниска пътека че лачена кожа отнема повече време, за да пробие в сравнение с повечето други видове обувки, благодарение на своята трайна покритие. На плюс страна, това покритие също ги прави чудесен избор за formalwear, че от сърце се съпротивлява дъжд. В интервю за Wall Street Journal, Cole Haan продукт разработчик Стивън Beccia препоръчва носенето лачени обувки само за няколко часа в момент, в опит за повишаване на комфорта точно за продължителността на една от страните.

какво да не правим

Без значение какво ще се чете онлайн, дон накисва вашите обувки от естествена кожа във вода. Докато лачена кожа се държи добре в дъжда, като обувките на накисва да ги свие, отново ви връща в изходна позиция или по-лошо. По същия начин, прекомерни щети влага лачена кожа. Съхранявайте обувките на топло и сухо място между носи за да им позволи да изсъхне напълно, в противен случай рискувате да напукване и крехкост. Дон сложи лачена кожа в сушилнята, като акробатика движение може да доведе до непоправими надраскване, което е нещо като счупи в Дон искате.

Todd Presley

My name is Todd and I am studying Gender and Women's Studies and Law at Casette D'ete / Italy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *