намерени онлайн филми ‘I want Rocky Handsome to hit numbers I haven’t seen before’

Чита Ривера звезди в Kander и Ebb мюзикъла ‘посещение’ на Бродуей

Кога: На продажба през 6-ти Септември

A тъмно, алегоричен нов мюзикъл от Джон Kander и Фред Ebb, създатели на ‘Чикаго’, Asics Gelnoosa Tri 13 ‘Кабаре’ и ‘Целувката на жената-паяк’, в която Rivera участва и спечели Тони, сюжетът се съсредоточава върху Claire Zachanassian Ривера.

След като става екстравагантно богата чужбина, тя се връща в родния си град на Brocken, Германия, за да видите жителите на града и по-специално, на човека, когото обича в младостта й, Антон Schell (Roger Rees).

Но тя не иска да разпали отново. Schell я нарани, и тя го иска мъртъв. В действителност, намерени онлайн филми тя предлага на кмета цяло състояние, с по-малки суми за всеки гражданин, за да се възстанови Brocken да великолепие след неговата загадъчна спад, ако той отговаря на състоянието й в убийство.

Работата е едновременно разпознаваем Kander и Ebb стил и отклонение и е последният те създават заедно. Въз основа под форма на скорост на бронята една пиеса на Фридрих Drrenmatt адаптиран от Морис валентност, тя се натъква на нещо като морал игра или басня. книга му от Терънс Макнали разчита на символизъм и идеи повече от многостранните символи.
постановка директор
Джон Дойл, а музиката и двете си припомним един съвременен оратория, с компанията изправени пред по-голямата част от постановката и оценка, че изтегля в дисонанс, ударен шум и сложни текстури.

Формата е очарователно, както са централните теми и странността на парче. Сред по-загадъчни характеристики (в крайна сметка е обяснено) е, че Клер пътува с чифт скопци, които се крият в близост до нея носят бели маски, черни очила и жълти гумени ръкавици.

Но книгата и текстовете могат да бъдат тъпи и излишни. В прелюдия, жителите на града казват, че трябва да се направи добро впечатление на Claire, че тя може да бъде техен спасител. Същото се отнася и за няколко сцени по-късно в песента ‘щастлив край.’ Антон казва семейството му го мрази; по-късно, те също имат една песен, която отново заявява точката.

Има и някои обяснителни и принудени линии: ‘Аз съм един от тези, които наложиха на съпруги’, обяснява съпругата на Антон, Матилде (Мери Бет Peil).

Както мига обратно в първите срещи на Клер и Антон, има един удар на сърцето на биене на барабани и суров сблъсък. Както по-младите си същност, Мишел Veintimilla и Джон Ридъл, който удвои Ривера и Rees цялата танцова сцена на съблазняване. (Хореографията е с Грасиела Daniele).

Както Клер, който бе засрамен за еврейската си циганин фон и сексуалността като млада жена, Rivera влиза като горд оцелял в бяло, кожа почиства козината. Бляскавото звездата savors й сухи удар линии.

И все пак, на този етап в достопочтения си кариера, тя е най-вече говори пеене, дори когато има един призивно зловещ хор от контратенор си евнуси да я върне.

Roger Rees телеграфи вълнение в сцени си с нея, и ние се чувстваме тежестта върху него, тъй като той смята, неговите възможности. Има един луд блясък в очите му, когато той осъзнава един начин, по който най-накрая може да бъде с Claire: ‘. Liebestod’ мисля Вагнер

Проектиран от Scott Pask, групата се състои до голяма степен от разбити атриум, с стъкла, прегорели от и кафяви лозя увити около старо дърво.

Това се превръща в платно за проучване на отмъщение и алчност. Жителите на града ще започнат да купуват луксозни стоки на кредит в очакване на своя приятел, съсед, съпруг или смъртта на баща си и произтичащото от щастието, както е показано на зловещата песента ‘Жълти обувки salomon в софия.’

по-малко ефективни са моменти на мелодрама, както когато учителят Фридрих Zuhn (забележително Джейсън Danieley) казва: ‘Ти си ни избута до ръба на съвестта; ние сме погледна в бездната.’

Но въпреки недостатъците си, това е интригуващо да видим Kander и Ebb създаде този свят, странно антиутопия, където един kickline и джаз ръце имат своето място.

Todd Presley

My name is Todd and I am studying Gender and Women's Studies and Law at Casette D'ete / Italy.